Fusk: Så Fuskar du i Wordfeud – lär dig dig fuska och vinna mot dina vänner!

Fusk: Så Fuskar du i Wordfeud – lär dig dig fuska och vinna mot dina vänner! Nu finns det ett bra fusk verktyg till Wordfeud på Internet som fungerar direkt på din ”smarta mobil”. Om du vill utmana dina vänner ordentligt och lära dig nya ord så är verktyget från Wordscorer det ultimata verktyget för dig.

Webbapplikation från Wordscorer.com fungerar exakt som en vanliga applikation eller ett program som du har på mobilen. När du surfar in på Wordscorer via din mobil så anpassar den sig efter vilken mobil du använder och ser då exakt ut som en applikation.

När du sedan exempelvis spelar Wordfeud så kan du byta mellan applikationen och spelet och söka efter exakt de ord du vill ha. Det finns en simpel och en avancerad sökning som ger dig många olika möjligheter och du får alltid upp de orden som ger mest poäng.

Så här skriver de på Wordscorer:
Med både simpel och unik avancerad sökning, kan du leta på ord som passar perfekt in på spelplanen och som ger dig topp-poäng! Den simpla sökningen genererar och listar ord enkelt efter dina önskemål, medan den avancerade sökningen ger dig ännu fler alternativ när du vill matcha både kortare och längre ord på upp till 14 bokstäver. Du får alltid upp orden med de högsta möjliga poängen först!

Att använda WordScorer är precis lika enkelt som att använda en App på en iPhone eller Android-mobil. Navigeringen och menyerna är enkla att förstå, och hela WebAppen är mobilanpassat – du kommer direkt att känna igen dig i gränssnittet!

Surfa in på Wordscorer och läs mer – du kommer bli en mästare!

 

 

Annonser

Posted on oktober 17, 2011, in wordfeud fusk and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Fusk: Så Fuskar du i Wordfeud – lär dig dig fuska och vinna mot dina vänner!.

Kommentarer inaktiverade.