Fuska på Wordfeud Svenska ord med detta grymma verktyg!

Fuska på Wordfeud Svenska ord med detta verktyg! Om du vill fuska på Wordfeud Svenska ord så finns det ett utmärkt verktyg på webben. Verktyget fungerar till din Smartphone och ser då ut som en app. Om du vill ha hjälp när du spelar Wordfeud och vill vinna mot dina kompisar så är detta ett utmärkt verktyg!

Det finns betaltjänster som endast listar ord, beroende på om du väljer antal bokstäver eller vad de skall börja/sluta på. Wordscorer.com ger dig ett mycket mer avancerat verktyg som är enkelt att använda.

Här är verktyget som gör dig till en mästare på Wordfeud!

Verktyget ger dig förslag på ord och du kan själv välja antal bokstäver och vad de skall börja och sluta på. Du kan även välja vilka bokstäver som skall finnas i ordet och även vilka bokstäver du har tillgängliga. Detta finns likande verktyg och betaltjänster för detta – men ingen är så avancerad som denna gratistjänst! Du kan även lista orden efter en poängskala eller lista orden efter längd + mycket mer!

Detta är verkligen en sjukt smidig hemsida som ser ut som en app när du öppnar den på din ”smarta mobil”.

Wordfeud har verkligen blivit en succé och människor över hela världen spelar mot varandra – nu kan du bli en mästare med detta verktyg! Testa dig fram och få förslag på ord efter dina önskemål.

Om du har en smartphone så surfar du in på sidan via mobilen och sparar sidan som en ikon på ditt skrivbord – sedan har du alltid tillgång till verktyget som då ser ut som en applikation. Webbsidan anpassar sig till din iPhone eller Android mobil och ger dig en design som du känner igen – kolla in sidan här!

Efter att du har sparat hemsidan på ditt skrivbord som en ikon på din mobil så byter du enkelt mellan den och spelet.

Posted on oktober 13, 2011, in wordfeud fusk and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Grymt! Sjukt bra verktyg, nu kan jag utmana mina vänner och vinna!